Jelly's Hoeve is een heerlijke natuurcamping in Havelte in de provincie Drenthe met 43 kampeerplaatsen en 3 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 43
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 1,5 ha

Jelly’s Hoeve is een heerlijke natuurcamping in Havelte in de provincie Drenthe met 43 kampeerplaatsen en 3 huuraccommodaties. Op deze kleine, natuurcamping geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Op Jelly’s Hoeve huur je kampeerplaatsen en vakantiehuisjes.Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor camperaars, cultuurliefhebbers, fietsliefhebbers, natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars en wijnliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan. Een vakantie op Jelly’s Hoeve vormt de perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving van Nederland. De wandel- en/of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in de omgeving wandelen in het bos, fietsen, golfen, mountainbiken, paardrijden, historische stadjes bezoeken en Hollandse wijngaard(en) bezoeken.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €19 €19 €19 per dag
Extra persoon €4,50 €4,50 €4,50 per dag
Hond €2,75 €2,75 €2,75 per dag
Vakantiehuis €340 €370 €435 per week

Jelly’s Hoeve

Nederland Drenthe Havelte

Raadhuislaan 2
7971CT Havelte

0521-34 28 08
Duits, Engels, Nederlands
eind maart - eind oktober

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.