Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40

Landgoed Mariahoeve Papenvoort

Camping Mariahoeve is een natuurkampeerterrein in het Drentse Papenvoort. Het landgoed heeft een oppervlakte van 20 hectare en is in privé-bezit. Het aantal kampeerplaatsen op het landgoed is beperkt. De kampeerplaatsen zijn over het landgoed verspreid en afzonderlijk gelegen. Voorts kun je in de herfst en winter ook bij Mariahoeve kamperen. Het landgoed is het gehele jaar geopend en er kan dus van alle seizoenen genoten worden. Je kunt bij Mariahoeve overnachten in he eigen tentje, maar er zijn ook eenvoudige caravans te huur of een wat luxere Pipowagen. Voor elk wat wils.

Ligging midden op de Hondsrug

Camping Mariahoeve Drenthe ligt in midden op de Hondsrug, een geologisch unieke, door ijstijden gevormde heuvelrug die zich van Emmen tot de stad Groningen uitstrekt. De Hondsrug vormt, samen met een deel van het omringende gebied, het enige geopark van Nederland. Het gebied bestaat uit naald- en loofbossen, vennetjes, weides, mooie esdorpen, beken, grafheuvels, stuifzanden, imposante beukenlanen, heiden en akkers en is bij uitstek geschikt voor de natuurliefhebber die van rust en ruimte houdt. Er is een uitgebreid netwerk van fiets-, ruiter- en wandelpaden. De natuurcamping in Drenthe ligt op slechts 2 km van het Pieterpad.

We hebben de beste opties voor Camping Mariahoeve voor je op een rijtje gezet:

Camping Mariahoeve

Nederland Drenthe Papenvoort

Papenvoort 2, 9447 TV Papenvoort

+31 (0)6 53 34 00 10

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.