Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 2,5 ha

Luxe safaritenten in Toscane

Agricamping Romita is een rustig gelegen, kleine camping met 25 plaatsen in de groene heuvels van Toscane tussen de dorpjes Tavarnelle en San Casciano in val di Pesa. De Tendi Safaritenten staan tussen de olijfbomen in glooiend terrein met prachtig uitzicht. Uiteraard is er op de camping een klein zwembad met terras en kleine bar aanwezig. In het campingwinkeltje kun je vers brood bestellen en enkele lokale specialiteiten verkrijgen (o.a. olijfolie, honing, marmelade, lokale kaas, salami, wijn). ’s Avonds kun je heerlijk eten bij het 4 kilometer verder gelegen Antica Pieve in Tavarnelle Val di Pesa. De eigenaren organiseren excursies naar wijnboerderijen met proeverij. Ideaal voor rustzoekers!

Een oase van rust in Italië

De natuurcamping heeft een kleinschalig aantal plaatsen beschikbaar waardoor je je begeeft in een oase van rust. ’s Ochtends plof je neer op één van de ligstoelen bij het zwembad en geniet je van het prachtige uitzicht. Want door de hoge ligging kijk je uit over de groene heuvels van Val di Pesa. Even afkoelen in het zwembad en weer terug om te bakken in je ligstoel. Heerlijk!

Boek Agricamping Romita bij een van onze partners:

Agricamping Romita

Italië Midden-Italië

Lodge Concepts Nederland BV/Tendi
Comeniusstraat 16
1817 MS Alkmaar

+31 (0)72 751 37 51
Engels, Italiaans
mei - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.