Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 2,5 ha

Luxe safaritenten in Toscane

Agricamping Romita is een rustig gelegen, kleine camping met 25 plaatsen in de groene heuvels van Toscane tussen de dorpjes Tavarnelle en San Casciano in val di Pesa. De Tendi Safaritenten staan tussen de olijfbomen in glooiend terrein met prachtig uitzicht. Uiteraard is er op de camping een klein zwembad met terras en kleine bar aanwezig. In het campingwinkeltje kun je vers brood bestellen en enkele lokale specialiteiten verkrijgen (o.a. olijfolie, honing, marmelade, lokale kaas, salami, wijn). ’s Avonds kun je heerlijk eten bij het 4 kilometer verder gelegen Antica Pieve in Tavarnelle Val di Pesa. De eigenaren organiseren excursies naar wijnboerderijen met proeverij. Ideaal voor rustzoekers!

Groene heuvels en een oase van rust in Toscane

De natuurcamping heeft een kleinschalig aantal plaatsen beschikbaar waardoor je je begeeft in een oase van rust. ’s Ochtends plof je neer op één van de ligstoelen bij het zwembad en geniet je van het prachtige uitzicht. Want door de hoge ligging kijk je uit over de groene heuvels van Val di Pesa. Even afkoelen in het zwembad en weer terug om te bakken in je ligstoel. Heerlijk!

We hebben de beste opties voor Agricamping Romita voor je op een rijtje gezet:

Agricamping Romita

Italië Midden-Italië

Strada Romita 49, 50028 / Tavarnelle Val di Pesa

0031 070 330 6622
Engels, Italiaans
mei - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.