Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 12

Camping Delle Rose

Camping Delle Rose in Isolabona is een fraaie natuurcamping aan zee in Ligurië. De groene camping bevindt zich vlakbij de Bloemenrivièra in Imperia. Het kampeerterrein telt 70 kampeerplaatsen en 12 huuraccommodaties, zoals safaritenten en stacaravans. Camping Delle Rose verwelkomt je voor een natuurvakantie in een groene omgeving, die perfect is voor rust, ontspanning en lekker buiten zijn.

Rust en ontspanning

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kun je op Camping Delle Rose gebruik maken van het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Natuurkamperen aan de Bloemenrivièra

Een vakantie op Camping Delle Rose vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Italië. Vlakbij de rustieke camping kun je een aquapark bezoeken, canyoning, duiken, fietsen, golfen, kanoën, klimmen, mountainbiken, paardrijden, raften en wandelen.

Camping Delle Rose

Italië Ligurië Imperia Isolabona

Via Provinciale, 18035 Isolabona (IM)

0039 01 84 20 81 30
Duits, Engels, Italiaans, Nederlands
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.