Camping De L'Ayguette is een heerlijke natuurcamping in Faucon op het platteland in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur met 75 kampeerplaatsen en 24 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 24
Kampeerterrein: 4 ha

Camping De L’Ayguette

Camping De L’Ayguette is een heerlijke natuurcamping in Faucon op het platteland in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur met 75 kampeerplaatsen en 24 huuraccommodaties. Op deze natuurcamping geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Op Camping De L’Ayguette huur je kampeerplaatsen en stacaravans. De groene camping heeft animatie, wellness voorzieningen en een zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, camperaars, cultuurliefhebbers, fietsliefhebbers, natuurliefhebbers, rustzoekers, wandelaars en zwemliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan. Een vakantie op Camping De L’Ayguette vormt de perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving in Frankrijk. De wandel- en/of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in de omgeving wandelen in het bos, canyoning, fietsen, golfen, kajakken, kanoën, klimmen, mountainbiken, paardrijden, raften, historische stadjes bezoeken en wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €16 €22 €30 per dag
Extra persoon €4,50 €6,50 €6,50 per dag
Kind tot 17 jaar €3,50 €4,50 €4,50 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag
Stacaravan 4 p €75 €75 €95 per dag

Camping De L’Ayguette

Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Vaucluse Faucon

D 86
84110 Faucon – Vaison la Romaine

+33 (0)4 90 46 40 35
Engels, Frans

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.