Alle foto's

Camping Huttopia Noirmoutier

Camping Huttopia Noirmoutier in Noirmoutier-en-l’Île is een natuurcamping in Pays de la Loire gelegen aan zee op het eiland Île de Noirmoutier in de Vendée. Het kampeerterrein telt 386 kampeerplaatsen en 100 huuraccommodaties. Camping Huttopia Noirmoutier verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, kampeerplaatsen en safaritenten.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Noirmoutier

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Noirmoutier gebruik maken van animatie en internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers, strandgangers en zwemliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf op het eiland Île de Noirmoutier

Een vakantie op Camping Huttopia Noirmoutier vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige eiland van Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, paardrijden en wandelen. Adem de frisse zeelucht in en geniet 100% van uw vakantie aan de Atlantische Oceaan. De camping heeft een unieke ligging aan het strand van Les Sableaux! Kampeer tussen de zee, het bos en de zoutmoerassen nabij het bos ‘Bois de la Chaize’ en op 10 minuten fietsen van het centrum van Noirmoutier-en-l’Île.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Noirmoutier voor je op een rij gezet.

Camping Huttopia Noirmoutier
Frankrijk Pays de la Loire Vendée Noirmoutier-en-l'Île

23 allée des Sableaux, Bois de la Chaise, 85330 Noirmoutier-en-l’Ile

Engels, Frans, Nederlands
april - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe