Alle foto's

Camping d’Angers – Lac de Maine

Camping d’Angers – Lac de Maine in Angers is een natuurcamping in Pays de la Loire gelegen aan een meer in het departement Maine-et-Loire. Het kampeerterrein telt 143 kampeerplaatsen en 17 huuraccommodaties. Camping d’Angers – Lac de Maine verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt bungalowtenten, kampeerplaatsen en stacaravans.

Rust en ontspanning op Camping d’Angers – Lac de Maine

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping d’Angers – Lac de Maine gebruik maken van internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Maine-et-Loire

Een vakantie op Camping d’Angers – Lac de Maine vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, kastelen bezoeken, paardrijden, surfen en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping d’Angers – Lac de Maine voor je op een rij gezet.

Camping d’Angers – Lac de Maine
Frankrijk Pays de la Loire Maine-et-Loire Angers

Avenue Du Lac De Maine, 49000 Angers

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe