Camping d’Angers – Lac de Maine

Camping d’Angers – Lac de Maine in Angers is een natuurcamping in Pays de la Loire gelegen aan een meer in het departement Maine-et-Loire. Het kampeerterrein telt 143 kampeerplaatsen en 17 huuraccommodaties. Camping d’Angers – Lac de Maine verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt bungalowtenten, kampeerplaatsen en stacaravans.

Rust en ontspanning op Camping d’Angers – Lac de Maine

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping d’Angers – Lac de Maine gebruik maken van internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Maine-et-Loire

Een vakantie op Camping d’Angers – Lac de Maine vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, kastelen bezoeken, paardrijden, surfen en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping d’Angers – Lac de Maine eenvoudig bij:

Camping d’Angers – Lac de Maine
Frankrijk Pays de la Loire Maine-et-Loire Angers

Avenue Du Lac De Maine, 49000 Angers

0031 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe