In het bos aan de rivier

Op Domaine Les Clots kunt u uw vakantie doorbrengen in de natuur, ver van de drukke wereld, te midden van weelderige groen met het water. Vakantie op een landgoed van 7 ha gelegen in de ongerepte natuur van de schone rivier de Viaur. Verspreid liggend over de terrassen, rondom de karakteristieke boerenhofstede, vindt u supergrote plaatsen (250 m²) en privé plekken in het bos. Voor meer comfort verhuren wij 3 uniek gelegen nieuwe houten huizen van alle comfort voorzien, 3 canvas huisjes met eigen sanitair, een sfeervol vrij gelegen chalet en een authentieke gîte. Op het terrein vind je een grote speelschuur om te spelen en elkaar te ontmoeten, ruim zwembad en eigen strandje aan de rivier.  De grote speelschuur met bar is een fijne plek voor zowel kinderen als ouders. Hier in de Tarn valt er elke dag weer wat anders te doen en iets nieuws te ontdekken; wandelingen, waterplezier en cultuur o.a. Albi (Unesco). Wij geven u volop tips. Reserveren hoogseizoen verplicht.

Authentieke Franse sfeer

De goed onderhouden gebouwen van de boerenhofstede met alle voorzieningen zorgen voor een nog echt authentiek Franse sfeer. Direct vanaf Domaine Les Clots kunt u prachtige wandelingen maken langs de rivier en over het plateau. Het domaine ligt op zo’n 5 km van het dorp Mirandol-Bourgnounac op de grens van Tarn en Aveyron (Occitanië). U kampeert in de Tarn en geniet van het uitzicht op de Aveyron. Zo profiteert u van twee prachtige gebieden; de Tarn met Albi la Rouge en zijn versterkte kathedraal (Unesco), bastides zoals het hooggelegen stadje Cordes en de wijngaarden van de Gaillac, de Aveyron met een hoeveelheid aan “des plus beau villages” zoals Sauveterre de Rouergue en spannende kastelen bijvoorbeeld bij Najac.

Besloten ligging en rust

Door de besloten ligging, vrij van alle verkeer (auto’s zijn op de camping niet toegestaan), kunnen uw kinderen veilig spelen en komt u ook aan uw welverdiende rust toe. Een van de nieuwe houten huizen is speciaal geschikt is voor mindervaliden. Het riviertje, het zwembad en de hoger gelegen delen van de camping zijn met rolstoel overigens niet bereikbaar. Eenmaal per week kunt u aanschuiven bij de pizza-avond en eenmaal per week wordt er een gezamenlijke maaltijd bereid.

Omgeving en activiteiten

Domaine Les Clots ligt op ongeveer 110 km ten Noordoosten van Toulouse. Een historisch centrum met kleine straatjes en leuke winkels, het grote plein Place du Capitole of de moderne wereld van Airbus en de Cité de l’Espace (ruimtevaart stad). De rivier de Garonne en het Canal du Midi bieden u verkoeling op een hete dag. De Tarn biedt een brede waaier aan landschappen en architecturale pareltjes. Zeker een bezoekje waard zijn het massief van Sidobre, de Montagne Noire, de wijngaarden van Gaillac en de vele unieke gothische monumenten.

Overige information van deze accommodatie

Boek Domaine Les Clots eenvoudig bij:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17 €26 €36 per nacht
Domaine Les Clots
Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn

Ld les Clots, 81190 Mirandol-Bourgnounac

0033 (0)5 63 80 72 15
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe