Camping Les Eychecadous is een heerlijke natuurcamping in Artigat aan een rivier in de regio/provincie Midi-Pyrénées met 36 kampeerplaatsen en 3 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 36
Huuraccommodaties: 3

Camping Les Eychecadous is een heerlijke natuurcamping in Artigat aan een rivier in de regio/provincie Midi-Pyrénées met 36 kampeerplaatsen en 3 huuraccommodaties. Op deze natuurcamping geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Op Camping Les Eychecadous huur je bungalowtenten, camperplaatsen, kampeerplaatsen en stacaravans. De groene camping heeft internet en een zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor camperaars en gezinnen met jonge kinderen. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan. Een vakantie op Camping Les Eychecadous vormt de perfecte basis voor het verkennen van deze prachtige groene omgeving in Frankrijk. De wandel- en/of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12 €12 €12 per dag
Extra persoon €4 €4 €4 per dag
Kind €3 €3 €3 per dag
Hond €2 €2 €2 per dag
Bungalowtent €280 €315 €346 per week
Stacaravan 6 p €346 €346 €780 per week

Camping Les Eychecadous

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Artigat

09130 Artigat

+33 (0)5 67 44 51 65
Engels, Nederlands
maart - september

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.