Camping Huttopia Landes Sud in Saint-Michel-Escalus is een natuurcamping in Nouvelle-Aquitaine gelegen aan zee aan de Atlantische kust van Landes.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 95
Huuraccommodaties: 98
Kampeerterrein: 5,4 ha

Camping Huttopia Landes Sud

Camping Huttopia Landes Sud in Saint-Michel-Escalus is een natuurcamping in Nouvelle-Aquitaine gelegen aan zee aan de Atlantische kust van Landes. Het kampeerterrein telt 210 kampeerplaatsen en 46 huuraccommodaties. Camping Huttopia Landes Sud verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten, safaritenten, stacaravans en pipowagens.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Landes Sud

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Landes Sud gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Bezoek de stranden, duinen, bossen en neem hier deel aan de vele sportieve activiteiten. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Landes

Een vakantie op Camping Huttopia Landes Sud vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken, surfen en wandelen. De camping ligt in het grote bos Landes de Gascogne vlakbij het natuurreservaat van Huchet.

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Landes Sud voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Landes Sud

Frankrijk Aquitaine Landes Saint-Michel-Escalus

450 Route Leon, 40550 Saint-Michel-Escalus

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half mei - half september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.