Domaine de Corneuil in de Dordogne is een heerlijke natuurcamping in Saint-Sulpice-de-Mareuil op het platteland in de Aquitaine met 32 kampeerplaatsen en 18 huuraccommodaties.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 25
Kampeerterrein: 4,5 ha

Domaine de Corneuil

Domaine de Corneuil in de Dordogne is een heerlijke natuurcamping in Saint-Sulpice-de-Mareuil op het platteland in de Aquitaine met 32 kampeerplaatsen en 18 huuraccommodaties. Op deze natuurcamping geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Op Domaine de Corneuil huur je bungalowtenten, kampeerplaatsen en stacaravans. De groene camping heeft animatie, internet en een zwembad met jacuzzi. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en zwemliefhebbers. Deze kleine, ruime camping biedt ook veel sportieve mogelijkheden, zoals wandelen en fietsen. Het landschap waar de camping zich in bevindt is zeer divers. Zo zijn er heuvels, bossen, graanakkers en velden vol met zonnebloemen. Dit levert natuurlijk prachtige uitzichten op.

Kamperen in de Dordogne

De Dordogne is een zeer geliefd departement onder kampeerders. Je kunt hier alle kanten op. Wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden, vissen, varen en zwemmen behoren hier allemaal tot de mogelijkheden. Een ideale vakantiebestemming voor actieve vakantiegangers en rustzoekers. De camping is een ideale basis om de omgeving te verkennen en volop te genieten van de natuur. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €15,00 €17,00 €21,00 2 personen

Domaine de Corneuil

Frankrijk Aquitaine Dordogne Mareuil

Domaine de Corneuil
Saint Sulpice de Mareuil
24340 Mareuil en Périgord

+ 33 (0) 5 53 60 79 48
Engels, Frans, Nederlands
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.