Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 15

Castelwood

Castelwood in Biron is een kleine natuurcamping met zwembad en prachtige houtenchalets gelegen in het groen in het departement Dordogne. Het kleine vakantieparadijs bevindt zich in de regio Nouvelle-Aquitaine. Het kampeerterrein heeft 15 mooie houtenchalets te huur. Castelwood verwelkomt je voor een rustieke natuurvakantie in een groene omgeving, die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn.

Rust en ontspanning op Castelwood

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kun je op Castelwood gebruik maken van internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers.

Natuur kamperen in de Dordogne

Een natuurvakantie op Castelwood vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. Vlakbij de rustieke camping kun je fietsen, grotten bezoeken, kanoën, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Castelwood

Frankrijk Aquitaine Dordogne Biron

Bois du Château, 24540 Biron

+33 (0)5 53 73 18 66
Duits, Engels, Frans, Nederlands
het hele jaar open

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.