Camping La Champagne is een kleine natuurcamping aan de oever van de Dordogne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 160 m

Camping La Champagne

Camping La Champagne is een kleine natuurcamping aan de oever van de Dordogne! Gelukkig, het bestaat nog! Een heerlijk rustige kleine camping met ongelooflijk grote plekken, direct aan de Dordogne in Frankrijk, en midden in prachtige ongerepte natuur. Het is dan ook niet voor niets dat Camping La Champagne is geklasseerd als Aire Naturelle, met 30 plekken, 2 mobile homes en 3 Safaritenten op een oppervlakte van 3 hectare! La Champagne is een plek waar je helemaal tot rust komt en waar genieten nog met een hoofdletter G geschreven wordt.

Grote kampeerplekken aan rivier

Nee, een zwembad met glijbanen en een disco hebben we niet voor U. Wat we wel voor U hebben zijn de grootste plekken van de regio, een kraakheldere rivier waar kinderen zich urenlang amuseren met dammen bouwen en visjes vangen, rust en ruimte om U heen, schaduw van fruit-en notenbomen, een gezellig klein caravan barretje aan het water, en een camping met een heerlijk relaxte vibe.

Natuur en prachtige wandelpaden

In de omgeving is er voor ieder wat wils; ruige natuur, schilderachtige stadjes, prachtig groene wandelpaden, uitdagende fiets mogelijkheden, spannende tochten naar watervallen, eeuwenoude kastelen en heerlijk eten.
Kom ook genieten van een van de mooiste gebieden van Frankrijk en van deze heerlijke kleine camping, zo eentje waar er nog maar zo weinig van zijn…

Natuurkamperen direct aan de Dordogne

Camping la Champagne ligt direct aan de rivier de Dordogne in het departement van de Corrèze (19) in de regio Nouvelle Aquitaine. Dit is een prachtig groene heuvelachtige omgeving vol met rivieren, meren en uitgestrekte bossen, ten westen/zuidwesten van het Massif Central, een grote bergketen in het midden van Frankrijk. U vindt onze kleine camping aan de overkant van het dorpje Brivezac, gelegen tussen de twee pittoreske stadjes van Beaulieu sur Dordogne (op 5 km) en Argentat sur Dordogne (op 15 km), midden in ongerepte natuur aan de stille kant van de de Dordogne.

Schitterend wandelen en kanoën

U kunt in deze streek uitstekend terecht voor schitterende wandelingen, spannende kanotochten, fietstochten, (vlieg)vissen, kastelen, grotten, klimmen, deltavliegen, en binnen een straal van zo’n 30 km liggen 5 stadjes die op de officiële lijst van “mooiste dorpjes/stadjes van Frankrijk” voorkomen (Les plus beaux villages de France).

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Camping La Champagne ga je naar onze partners.

Camping La Champagne

Frankrijk Limousin Corrèze Brivezac

Lieu dit La Champagne, 19120 Brivezac

0033 (0)6 48 47 23 51
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
half mei - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.