Safaritenten in Normandië

O2 Camping is een rustig gelegen camping in Normandië in een natuurlijke omgeving op 5 km van zee. De natuurcamping is ideaal voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. De Tendi Safaritenten staan op een apart deel van de camping met uitzicht over de velden. Uiteraard is er een heerlijk (verwarmd) zwembad met apart kinderbad. Er is een speeltuin met speelveld en volleybalveld voor de kinderen.

Vakantie in Normandië

De camping ligt in de Normandische streek La Manche. Een streek die zich vanuit natuurlijke baaien en stranden het binnenland in trekt. De omgeving kent prachtige natuurgebieden en gezellige dorpjes. Naast het bovengenoemde wereldberoemde schiereiland, kent deze streek nog veel meer wereldgeschiedenis. Zo kun je hier ook de stranden van Utah Beach bezoeken: daar waar de Engelsen en Amerikanen tijdens D-Day het strand op kwamen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Tendi O2 Camping:

Tendi O2 Camping
Frankrijk Normandië Calvados Longueville

La Bretonnière, 50290 Longueville, Frankrijk

Engels, Frans
half mei - hal september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe