Algemene gegevens

Staanplaatsen: 170
Kampeerterrein: 4,2 ha
Hoogte: 80 m

Camping Les Falaises

Camping Les Falaises in Saint-Pierre-en-Port is een natuurcamping in Normandië gelegen aan zee in het departement Seine-Maritime. Het kampeerterrein telt 170 kampeerplaatsen en een aantal huuraccommodaties. Camping Les Falaises verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten en kampeerplaatsen.

Rust en ontspanning op Camping Les Falaises

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Les Falaises gebruik maken van animatie en internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Seine-Maritime

Een vakantie op Camping Les Falaises vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, historische stadjes bezoeken, naar het strand gaan en wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €13,50 €15,30 €16,50 per dag
Extra persoon €3 €3,50 €4,50 per dag
Kind 4-10 jaar €0,00 €3,20 €3,50 per dag
Huisdier €1,50 €2 €2 per dag

Camping Les Falaises

Frankrijk Normandië Seine-Maritime Saint-Pierre-en-Port

130 Rue du Camping
76540 Saint-Pierre-en-Port

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.