Alle foto's

Camping Huttopia les Falaises – Normandie

Camping Huttopia les Falaises – Normandie in Saint-Pierre-en-Port is een natuurcamping in Normandië gelegen aan zee in het departement Seine-Maritime. Het kampeerterrein telt 170 kampeerplaatsen en een aantal huuraccommodaties. Camping Les Falaises verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten en kampeerplaatsen.

Rust en ontspanning

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia les Falaises – Normandie gebruik maken van animatie en internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Seine-Maritime

Een vakantie op Camping Huttopia les Falaises – Normandie vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, historische stadjes bezoeken, naar het strand gaan en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia les Falaises voor je op een rij gezet.

Camping Huttopia les Falaises
Frankrijk Normandië Seine-Maritime Saint-Pierre-en-Port

130 Rue du Camping, 76540 Saint-Pierre-en-Port

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe