Algemene gegevens

Staanplaatsen: 170
Kampeerterrein: 4,2 ha
Hoogte: 80 m

Camping Huttopia les Falaises – Normandie

Camping Huttopia les Falaises – Normandie in Saint-Pierre-en-Port is een natuurcamping in Normandië gelegen aan zee in het departement Seine-Maritime. Het kampeerterrein telt 170 kampeerplaatsen en een aantal huuraccommodaties. Camping Les Falaises verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt ingerichte tenten en kampeerplaatsen.

Rust en ontspanning

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia les Falaises – Normandie gebruik maken van animatie en internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Seine-Maritime

Een vakantie op Camping Huttopia les Falaises – Normandie vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, historische stadjes bezoeken, naar het strand gaan en wandelen.

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia les Falaises voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia les Falaises

Frankrijk Normandië Seine-Maritime Saint-Pierre-en-Port

130 Rue du Camping, 76540 Saint-Pierre-en-Port

+31 (0)85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.