Camping Le Colombier in Moyaux is een natuurcamping in Normandië gelegen op het platteland in het departement Calvados.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 180
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping Le Colombier

Camping Le Colombier in Moyaux is een natuurcamping in Normandië gelegen op het platteland in het departement Calvados. Het kampeerterrein telt 180 kampeerplaatsen. Camping Le Colombier verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt kampeerplaatsen.

Rust en ontspanning op Camping Le Colombier

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Le Colombier gebruik maken van het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en wandelaars. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Calvados

Een vakantie op Camping Le Colombier vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, golfen en wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €20 €20 €34 per dag
Extra persoon €6 €6 €8 per dag
Kind tot 2 jaar €4 €4 €6 per dag
Elektriciteit €4 €4 €4 per dag

Camping Le Colombier

Frankrijk Normandië Calvados Moyaux

Le Val
14590 Moyaux

+31 (0) 85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.