Meer foto's

Camping Huttopia Calvados – Normandie

Camping Huttopia Calvados – Normandie in Moyaux is een natuurcamping in Normandië gelegen op het platteland in het departement Calvados. Het kampeerterrein telt 180 kampeerplaatsen. Camping Huttopia Calvados – Normandie verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt kampeerplaatsen.

Rust en ontspanning

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Calvados – Normandie gebruik maken van het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en wandelaars. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Calvados

Een vakantie op Camping Huttopia Calvados – Normandie vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, golfen en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Huttopia Calvados – Normandie:

Camping Huttopia Calvados – Normandie
Frankrijk Normandië Calvados Moyaux

Le Val, 14590 Moyaux

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe