Authentieke boerderij (1900) in de Corrèze-Limousin met een natuurlijke en ongekunstelde sfeer, proef de oer-ouderwetse gastvrijheid.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 9
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 7 ha
Hoogte: 300 m

Le Domaine vert

Wilt u kamperen in vrijheid en rust of verblijven in een authentiek vakantiehuisje of wellicht luieren in een bedstee, boeren panorama suite of blokhut? Dat kan in de Corrèze-Limousin op de grens van midden-zuid Frankrijk, circa 900 kilometer vanaf centraal Nederland. De authentieke, voornamelijk zelfvoorzienende boerderij (bekend uit de Franse film “La Fille de L’aube”) is geheel uit natuursteen opgebouwd en laat u een gezond stukje en onvervalst Frankrijk zien. De boerderij uit begin 1900 beschikt over 7 hectare weide- en bosgrond, waarop u kunt lezen, slapen, denken, niet-denken, onze boerderijdieren bekijken, een wandeling naar een beekje maken langs enkele Limousine Runderen, en (na reservering) meegenieten van onze traditionele keuken, waarbij wij gebruik maken van producten uit eigen tuin en stal.

Unieke, groene ligging

De ligging van het landgoed, in de heuvels van de Corrèze en ver van de bebouwde kom, tussen weilanden, bos en heide biedt gegarandeerd rust. Regelmatig ziet u reeën op het terrein. De groentetuin, fruit- en notenbomen en de kleinveestapel zorgen ervoor dat het domein van Anne en Gérard bijna zelfvoorzienend is. Le Domaine Vert heeft negen ruime kampeerplaatsen voor tent, caravan en/of camper, ook met elektriciteitsaansluiting. Het sanitair is onlangs geheel gerenoveerd, goed verzorgd, schoon en sfeervol. Het grote terras met wifi-ontvangst, heeft een weids uitzicht over de campagne. Regelmatig kunt u ’s avonds aanschuiven voor een heerlijk diner met ingrediënten van eigen land. Voor de gasten is er een binnenverblijf met keuken en overdekt terras beschikbaar.

Kamperen in alle rust

De omgeving van de Le Domaine Vert leent zich uitstekend voor heerlijke wandelingen, fietstochten, zwemmen, kanoën, vissen of het paardencentrum Pompadour bezichtigen, stedentrips maken naar bijvoorbeeld Limoges, Brive, Périgueux of Uzerche, een rondje Dordogne met vele bezienswaardigheden ondernemen. De natuurlijke en ongekunstelde sfeer, de oer-ouderwetse gastvrijheid … Dat zijn de ingredienten voor een heerlijk ontspannen tijd in “Le Domaine Vert”.

We hebben een aantal opties voor Natuurcamping Le Domaine Vert voor je op een rijtje gezet:

Natuurcamping Le Domaine Vert

Frankrijk Limousin Corrèze Troche

Les Magnes, 19230 Troche

+33 (0)5 55 73 59 89
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - midden oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.