Gademont Plage in Granges-sur-Vologne is een karaktervolle natuurcamping in de Lorraine gelegen aan een zwemmeer in het departement Vogezen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 8,5 ha
Hoogte: 700 m

Camping Gademont Plage

Camping Gademont Plage in Granges-sur-Vologne is een karaktervolle natuurcamping in Grand-Est (Lorraine) gelegen aan een zwemmeer in het departement Vogezen. Het kampeerterrein telt 90 kampeerplaatsen en 12 huuraccommodaties. Gademont Plage verwelkomt je voor een natuurvakantie in een groene omgeving, die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt bungalowtenten, chalets, kampeerplaatsen en stacaravans.

Rust en ontspanning op Gademont Plage

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Gademont Plage gebruik maken van het zwemmeer en de gratis kano’s. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor wandel, berg- en wijnliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Natuur kamperen in de Vogezen

Een vakantie op Gademont Plage vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je golfen, kanoën, langlaufen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €12 €12 €12 Per dag
Extra persoon €5 €5 €6 per dag
Kind 2-8 jaar €3 €3 €3 per dag
Hond €0,00 €2 €2 per dag
Chalet 6/8 personen €375 €375 €690 per week
Stacarvan 6 personen €250 €250 €450 per week

Camping Gademont Plage

Frankrijk Lorraine Vogezen Granges-sur-Vologne

Le Hulle
88640 Granges-sur-Vologne

+33 (0)3 29 51 44 60
Duits, Engels, Frans, Nederlands
hele jaar

Voeg beoordeling toe

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.