Camping Les deux Vallées

Camping Les 2 Vallées is een 3 sterren camping in Frankrijk in het hart van de Dordogne vlakbij Sarlat en op 500 meter lopen naar de rivier Dordogne. De centrale ligging van de camping maakt het een ideaal startpunt voor een verblijf in de Dordogne. Les 2 Vallées ligt op enige honderden meters van de hoge kliffen waarop destijds het kasteel van Beynac is gebouwd. Vanuit de camping heb je dan ook op veel plaatsen een schitterend uitzicht op dit kasteel.

Midden in de natuur

De Camping Les deux Vallees is 6 ha groot, heeft 110 plaatsen en ligt midden in de natuur. Op de camping ben je dichtbij de belangrijkste toeristische bestemmingen van de Périgord en vlakbij de rivier de Dordogne. De rivier Dordogne is vanuit de camping via een bospad slechts 15 minuten wandelen. De rijkdom van de natuur vinden we ook terug op ons bord! De gastronomie van de Périgord is één van de lekkerste die er is. Eenden, ganzen, varkens, koeien, truffels, boleten, kastanjes, noten, aardbeien en wijngaarden worden gebruikt om foie-gras, konfijten, kazen en gerenommeerde wijnen te maken.

Rustige familiecamping

Onze rustige familiecamping heeft in de zomer een gevarieerd programma inclusief Nederlandstalige animatie. De gezinscamping in Frankrijk is een ideaal uitgangspunt voor een ontdekkingstocht in de Dordogne. Culturele uitstapjes zoals oude kastelen, forten, grotten, Lascaux 4, kerken, kapellen, middeleeuwse dorpjes. Actieve uitstapjes zoals wandelen (onze camping is ideaal als startpunt), fietsen (elektrische mountainbikes te huur op de camping), kanovaren (gratis haal en breng service van de camping naar de kano basis) in een prachtige natuur en nog veel meer.

Ruime kampeerplaatsen en safaritenten

De camping beschikt over 110 kampeerplaatsen waar je je eigen verblijf kunt neerzetten. Daarnaast verhuurt de camping safaritenten, chalets, gîtes en stacaravans. De plaatsen zijn begrenst door brede heggen en bieden uitzicht op de natuur en op meerder plekken is er een goed uitzicht op het middeleeuwse kasteel van Beynac.

Mooie ligging in de Périgord Noir

Les Deux Vallées ligt aan de rand van de dorpje van Vézac (24220) dichtbij de oevers van de Dordogne en op een paar kilometer van de Vézèrevallei. Hoewel de camping midden in het platteland ligt op een domein van 6 ha, zijn de A20 en de A89 op slechts 40 minuten rijden en ligt Bergerac op ongeveer 1 uur rijden. De treinstations van Sarlat la Canéda en van Saint-Cyprien liggen op minder dan 10km afstand.

De mooiste dorpjes van de Dordogne

Verschillende plaatsen in de omgeving horen bij de mooiste dorpjes van Frankrijk. Dat geldt voor Beynac (op 500m van de camping), voor Roque Gageac (3 km), voor Castelnaud-la-Chapelle (4 km), voor Domme (7 km) voor Sarlat (8 km), de schitterende hoofdstad van Périgord Noir, en natuurlijk voor ons eigen dorp Vézac met zijn tuinen van Marqueyssac, geklasseerd “Jardin remarquable de France”.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Les Deux Vallees voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Deux Vallees
Frankrijk Aquitaine Dordogne Vézac

168, Impasse du temps libre 24220 Vézac

0033 (0)608406158
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.