Camping La Grande Veyière is een natuurcamping in Molières op het platteland van de Dordogne in de Nouvelle-Aquitaine met 60 in het groen gelegen plaatsen.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 48
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 5 ha

Camping La Grande Veyière

Camping La Grande Veyière is een heerlijke natuurcamping in Molières op het platteland van de Dordogne in de regio Nouvelle-Aquitaine met 60 in het groen gelegen kampeerplaatsen. Op deze natuurcamping geniet je van rust, ruimte en het buiten zijn. Op Camping La Grande Veyière huur je kampeerplaatsen, lodge tenten en stacaravans. De groene camping biedt animatie, internet en beschikt over een zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan. Een vakantie op Camping La Grande Veyière vormt de perfecte basis voor het verkennen van de prachtige groene omgeving van de Périgord in Frankrijk. De wandel- en/of fietsliefhebber heeft volop keuze op het gebied van wandel- en fietsroutes. Daarnaast kan je in de omgeving golfen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden en wijngaard(en) bezoeken.

Camping La Grande Veyière

Frankrijk Aquitaine Dordogne Molières

D27, 24480 Molières

+33 (0)5 53 63 25 84
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
half juni - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.