Meer foto's

Village Huttopia Lac de Rillé

Huttopia Village Rillé in Rillé is een bestemming gelegen aan de oevers van het meer van Rillé in de Indre-et-Loire in de Centre. Het village is een ideaal startpunt om de vele kastelen in de Loire te bezichtigen. De kampeerplaatsen liggen rond het meer en zijn schaduwrijk. Het natuurlijke kampeerterrein staat vol bomen en is een ideale plek om te kamperen. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast traditioneel kamperen kunt u ook kamperen in een ingerichte tent en zo het glamping-gevoel ervaren. Ook zijn er houten huisjes en woonwagens te huur op de camping. Er is een campingwinkel aanwezig waar u streekproducten uit de regio kunt kopen. Bij het restaurant serveren ze huisgemaakte pizza’s en een ijsje eet u bij de ijsbar. Tijdens het hele seizoen kunt u gebruikmaken van het ontbijt. Kinderen vermaken zich urenlang op het verwarmde zwembad op camping Huttopia Rillé. Rondom het zwembad vindt u ligstoelen en parasols om een oogje in het zeil te houden. De kleintjes genieten in het peuterbadje. Op een paar meter van het zwembad ligt een speeltuin met leuke speeltoestellen. Er zijn twee tennisbanen als u graag een balletje wilt slaan. Ook is er tafeltennis, volleybal en jeu de boules. Tijdens de zomer biedt Huttopia Lac de Rillé een bruisend programma barstensvol activiteiten en thema-avonden.

Glamping in de Indre-et-Loire

Village Huttopia Rillé ligt aan een meer met een vogelreservaat met meer dan 250 soorten vogels. In de zomermaanden kunt u excursies volgen rondom het meer en de mooiste vogels kunt spotten. In het stadje Rillé kunt u een ritje maken met de stoomtrein rond het meer. In de buurt van de camping zijn de mooiste kastelen, tuinen en parken te zien van de regio. Bezoek Villandry en haar prachtige tuinen of breng een bezoekje aan het Parc Léonard de Vinci.

Overige information van deze accommodatie

Boek Village Huttopia Lac de Rillé:

Village Huttopia Lac de Rillé
Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Rillé

Lac de Rillé, 37340 Rillé

Engels, Frans
april - half oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe