Algemene gegevens

Staanplaatsen: 68
Huuraccommodaties: 65
Kampeerterrein: 8 ha

Camping Huttopia Rillé

Camping Huttopia Rillé in Rillé is een natuurcamping in Centre-Val de Loire gelegen aan een meer vlakbij de bezienswaardigheden van de Indre-et-Loire. Het kampeerterrein heeft 68 kampeerplaatsen en 65 huuraccommodaties. Camping Huttopia Rillé verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt bungalowtenten, cabanas, chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten en pipowagens.

Rust, natuur, cultuur en ontspannen

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op de camping gebruik maken van animatie en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor cultuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Indre-et-Loire

Een vakantie op Camping Huttopia Rillé vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, grotten bezoeken, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken en mountainbiken. Bezoek de mooiste kastelen langs de Loire!

Boek Camping Huttopia Rillé bij een van onze partners:

Camping Huttopia Rillé

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Rillé

Lac de Rillé, 37340 Rillé

+31 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
begin april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.