Camping Huttopia Baie du Mont St Michel in Dol-de-Bretagne is een natuurcamping in Bretagne gelegen aan zee in het departement Ille-et-Vilaine.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 199
Huuraccommodaties: 30

Camping Le Vieux Chêne

Camping Huttopia Baie du Mont St Michel in Dol-de-Bretagne is een natuurcamping in Bretagne gelegen aan zee in het departement Ille-et-Vilaine. Het kampeerterrein telt 199 kampeerplaatsen en 30 huuraccommodaties. Camping Le Vieux Chêne verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt chalets, kampeerplaatsen en stacaravans.

Rust en ontspanning

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Baie du Mont St Michel gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers en strandgangers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Ille-et-Vilaine

Een vakantie op Camping Huttopia Baie du Mont St Michel vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, kajakken, kanoën, kastelen bezoeken en surfen.

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia Baie du Mont St Michel voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Baie du Mont St Michel

Frankrijk Bretagne Ille-et-Vilaine Dol-de-Bretagne

Baguer-Pican, 35120 Dol-de-Bretagne

+31 (0) 85 040 11 40
Duits, Engels, Frans, Nederlands
Midden mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.