Alle foto's

Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette

Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette in Saint-Alban-de-Montbel is een natuurcamping in Rhône-Alpes gelegen aan een meer in het departement Savoie. Het kampeerterrein telt 148 kampeerplaatsen en 15 huuraccommodaties. Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt chalets, kampeerplaatsen en stacaravans.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette gebruik maken van animatie, internet, de zwemvijver. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor avonturiers, camperaars, gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers, rustzoekers, bergliefhebbers en zwemliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Savoie

Een vakantie op Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je canyoning, duiken, fietsen, kanoën, mountainbiken, paardrijden, historische stadjes bezoeken, naar het strand gaan en wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette voor je op een rij gezet.

Camping Huttopia Lac d’Aiguebelette
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Savoie Saint-Alban-de-Montbel

Lac Rive Ouest, 73610 Saint-Alban-de-Montbel

Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe