Algemene gegevens

Staanplaatsen: 144
Huuraccommodaties: 52
Kampeerterrein: 7 ha

Camping Huttopia Royat

Camping Huttopia Royat in Royat is een natuurcamping in Auvergne-Rhône-Alpes aan de voet van de Puy-de-Dôme. Het kampeerterrein telt 144 kampeerplaatsen en 52 huuraccommodaties. Camping Huttopia Royat verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt chalets, ingerichte tenten, kampeerplaatsen, safaritenten en stacaravans.

Rust en ontspanning op Camping Huttopia Royat

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Camping Huttopia Royat gebruik maken van animatie, internet en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Puy-de-Dôme

Een vakantie op Camping Huttopia Royat vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, kanoën, kastelen bezoeken, mountainbiken, paardrijden en wandelen. Op twee stappen van Clermont-Ferrand en Vulcania, is dit het ideale vertrekpunt om het hart van de Auvergne te verkennen.

We hebben de beste opties voor Camping Huttopia Royat voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Royat

Frankrijk Auvergne Puy-de-Dôme Royat

Route de Gravenoire, Quartier l’Oclède, 63130 Royat

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.