Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 8 ha

Chalets de l’Eau Verte

Chalets de l’Eau Verte in Marchal is een natuurcamping in de Auvergne-Rhône-Alpes gelegen op het platteland in het departement Cantal. Het kampeerterrein telt 10huurlocaties. Chalets de l’Eau Verte verwelkomt je voor een natuurvakantie op een plek die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn. De camping verhuurt comfortabele chalets.

Rust en ontspanning op Chalets de l’Eau Verte

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kan je op Chalets de l’Eau Verte gebruik maken van de spa, kidsclub (in de zomer), vers brood, het vis meer en gratis internet. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, natuur- en outdoorliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Een groen verblijf midden in de Cantal

Een vakantie op Chalets de l’Eau Verte vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. In de omgeving van de camping kan je fietsen, kajakken, kanoën, langlaufen, mountainbiken, paardrijden en wandelen.

Chalets de l’Eau Verte

Frankrijk Auvergne Cantal Marchal

Le Jagounet, 15270 Marchal

+33 (0)4 71 78 78 78
Engels, Frans, Spaans
gehele jaar geopend

Laat een recensie achter

Hierbij verklaar ik dat mijn recensie gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.