Fraaie natuurcamping in de Cantal aan een stuwmeer dat zich leent voor verschillende watersporten.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 171
Huuraccommodaties: 48
Kampeerterrein: 17 ha

Camping Le lac de la Siauve

Camping Le lac de la Siauve in Lanobre is een fraaie natuurcamping in de Cantal aan een stuwmeer dat zich leent voor verschillende watersporten. De camping bevindt zich in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. Het kampeerterrein heeft 171 kampeerplaatsen en verhuurt 48 huuraccommodaties, zoals chalets en stacaravans. Camping Le lac de la Siauve verwelkomt je voor een rustieke natuurvakantie in een groene omgeving, die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn.

Rust en ontspanning op Camping Le lac de la Siauve

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kun je op Camping Le lac de la Siauve gebruik maken van het (overkapte) zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor camperaars, natuurliefhebbers, ouders met tieners, rustzoekers en wandelaars. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Natuurkamperen in de Cantal

Een natuurvakantie op Camping Le lac de la Siauve vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk.

Camping Le lac de la Siauve

Frankrijk Auvergne Cantal Lanobre

Rue du Camping, 15270 Lanobre

+31 (0) 85 040 11 40
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.