Alle foto's

Camping Hello Soleil

Fraai gelegen 3 sterren camping in het hart van de ongerepte natuur in het regionale natuurpark Monts d’Ardèche. De camping in de Ardèche biedt de camping een prachtig uitzicht op de Corniche van de Cevennen en de Tanargue. Het is het startpunt voor vele wandel- en mountainbikeroutes. De 70 staanplaatsen zijn verspreid over 2,7 hectare dennenbos. Daarnaast kun je verschillende stacaravans, tiny houses, cabanes, cocosweets natuurhuisjes op de camping huren, sommige zelfs met een eigen spa.

Heerlijk zwembad en leuke activiteiten

Je kunt rondom het (verwarmde) zwembad van de camping heerlijk ontspannen. Bij het zwembad vind je voor de kleintjes een kleuterbad. Tenslotte vind je voor heel de familie leuke activiteiten op de camping, zoals minigolf, jeu de boules, tennis, houten spellen, tafeltennis, en nog veel meer.

Lokale (zelfgemaakte) producten

De eigenaren geven de voorkeur aan lokale en zelfgemaakte producten van hoge kwaliteit. Op de camping kun je terecht voor verschillende snacks, een borrel en lekkere pizza’s.

Gunstige ligging in de zuidelijke Ardèche

De gunstige ligging van Camping Hello Soleil, tussen Joyeuse en Les Vans, is ideaal om de beroemde toeristische trekpleisters van de zuidelijke Ardèche te bezoeken (kanoën, zwemmen in de rivieren, de bossen van Païolive, geklasseerde dorpen, enzovoort).

Overige information van deze accommodatie

We hebben de meest gunstige opties voor Camping Hello Soleil voor je op een rij gezet. Boek jouw natuurvakantie!

Camping Hello Soleil
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Lablachère

4459 route de Planzolles, 07230 Lablachère

Engels, Frans

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe