Alle foto's

Camping Sonnenberg

Camping Sonnenberg is een groene camping in de deelstaat Nedersaksen in het noordwesten van Duitsland. De naam zegt het al Sonnenberg, dus berg in de zon, de camping ligt tegen een berg(je) op het zuiden met werkelijk een prachtig wijds uitzicht. De camping ligt op 10 minuten loopafstand van Müden/Örtze. Op de groene camping vind je beschutte plaatsen onder de bomen, of plaatsen zonder beschutting. Je hebt keuze uit plekken vanaf 100 m2, alle voorzien van stroom. Watertappunten zijn er over het gehele terrein.

Prachtige safaritenten

En sinds 2021, in samenwerking met Vodatent, vind je op de camping 6 persoons safaritenten. Compleet ingericht met echte bedden. De tenten staan op een centrale plaats op de camping en hebben voor extra comfort een houten vloer.

Geniet van de rust en natuur!

De camping is ideaal voor liefhebbers van fietsen, wandelen, rust en natuurlijk de prachtige natuur. De gasten van de camping waarderen de schoonheid van de Lüneburgerheide met al zijn bezienswaardigheden. Aan de rand van het mooie authentieke dorpje, ook wel die Perle der Südheide genoemd, midden op de Lüneburgerheide, vind je camping Sonnenberg, waar je gegarandeerd geniet van de schitterende natuur. In het dorp vind je onder meer een supermarkt, bakkerij, postkantoor en verschillende restaurantjes.

Ontdek de Lüneburgerheide

Ontdek zelf de levendige en vrolijke kleuren van de Lüneburgerheide! Het is veel meer dan een mooi plaatje op een ansichtkaart. De heide heeft zijn eigen, verrassende karakter. De landschaps- en vegetatievormen in de drie natuurparken bieden een afwisselend, uitermate variërend en spannend natuurlandschap dat uniek is Europa.

Leuk in het voor- en najaar

Gebruik een voor- of najaarsvakantie als adempauze om de drukte in Nederland te ontvluchten. Kom hier genieten van de prachtige omgeving of om één van de vele steden of pretparken te bezoeken. De natuur is in het voorjaar het mooist! De campinggasten in het hoogseizoen zijn gezinnen, stellen en alleenstaanden die op zoek zijn naar gezelligheid, activiteit en sport, natuur, historie of gewoon rust. In het hoogseizoen organiseren de Nederlandse eigenaren Marni en Mariëlle (bij voldoende belangstelling) een gezellige avond met muziek en/of karaoke. Ook kun je terecht op het gezellige terras voor een hapje en een drankje.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Sonnenberg voor je op een rij gezet.

Camping Sonnenberg
Duitsland Nedersaksen Faßberg

Sonnenberg 3, 29328 Faßberg, Duitsland

Duits, Engels, Nederlands
april - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe