Algemene gegevens

Staanplaatsen: 130
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 7,5 ha

Welkom op Ringkøbing Camping

De rustige en beschut gelegen “Ringkøbing Camping”, sinds 2007 eigendom van het Nederlandse echtpaar Henk en Natasja Kroes, ligt even buiten het oude stadje Ringkøbing aan de westkust van Denemarken. De camping in Denemarken met een Nederlandse eigenaar heeft grote kampeerplaatsen, mooie veldjes en bosschages. De plaatsen liggen tussen de bomen, die beschutting bieden tegen de wind. Ringkøbing Camping is ideaal voor tentkampeerders en caravans. Maar ook zonder camper, caravan of tent kun je comfortabel op deze camping in Denemarken overnachten. Je hebt de keuze uit een huisje voor twee of vier personen of voor een safaritent. De huisje zijn voorzien van een koelkast en een koffiezetapparaat maar hebben geen toilet of douche. De safaritent is geschikt voor vier personen en heeft een volledig uitgeruste keuken. Op het terras zijn meubelen aanwezig, zodat je er ’s avonds gezellig een glaasje wijn kunt drinken.

Ontspannen in de Deense natuur

Ringkøbing is een gezellig, eeuwenoud koopmansstadje (1443) in Midden-Jutland met idyllische straatjes en mooie oude huizen; in de zomermaanden worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De vlakbij de camping gelegen Ringkøbing Fjord (3 km) is een echt surf- en kiteparadijs, maar u kunt er natuurlijk ook zeilen en zwemmen. Dit fjord met zijn zachte zandbodem en lage waterstand heeft een kindvriendelijk strand. In de directe omgeving kunnen ook hengelaars, wandelliefhebbers en fietsers hun hart ophalen.

We hebben een aantal opties voor Ringkøbing Camping voor je op een rijtje gezet:

Ringkøbing Camping

Denemarken Midden-Jutland Ringkøbing

Herningvej 105, 6950 Ringkøbing

+45 9732 0420
Deens, Duits, Engels, Nederlands
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.