Kamperen in Denemarken, thuis in de natuur

In Denemarken vind je fraai gelegen natuurcampings. De natuurcampings zijn kindvriendelijk, netjes, natuurlijk midden in de natuur en dichtbij een strand.

Bekijk alle natuurcampings

Aanbevolen regio's en populaire gebieden in Denemarken

Noord-Jutland

In het noorden van Denemarken ligt de regio Noord-Jutland, een kindvriendelijke regio met veel ruimte, eindeloze stranden en top attracties.

Midden-Jutland

Midden-Jutland beslaat het middelste deel van Jutland

Seeland

Op Seeland, het grootste eiland van Denemarken, is van alles te doen en ontdekken.

Zuid-Denemarken

Op nog geen 600 km vanaf Utrecht, vlak boven de Duitse grens ligt Zuid-Denemarken: het zuiden van Jutland en het eiland Funen.

Natuurvakantie in Denemarken

Kamperen op de mooiste plekjes van Denemarken

Kamperen in het bos, dicht bij een rivier, aan zee of op het platteland? Dat kan op een natuurcamping in Denemarken. Midden in de natuur kom je volledig tot rust en geniet je van de frisse buitenlucht en het vogelgezang. Kies je voor een natuurcamping met comfort, een modern sanitairgebouw en stroom of ga je liever back to basic, ver weg van de bewoonde wereld? Elke natuurcamping heeft zijn eigen unieke mogelijkheden! Zo kan je overnachten in je eigen tent of caravan, in een lodgetent, op het water of in een boomhut. De kinderen vermaken zich met dammetjes in de rivier of het bouwen van een hut aan de rand van het bos, terwijl jij volledig tot rust komt in de prachtige natuur. Creëer op een natuurcamping in Denemarken je eigen avontuur met de kinderen of zijn tweeën.

Bekijk alle natuurcampings