Meer foto's

Wellness Seecamping Parth

Welness Seecamping Parth, in het hart van Ossiach, Karinthië, is een waar vakantieparadijs direct aan de zonnige zuidelijke oever van de Ossiach rivier. De camping biedt u diverse accommodaties, er is een restaurant en in de campingwinkel kunt u elke ochtend verse broodjes halen. Er is een wellness-ruimte en animatie voor de kinderen. Er worden het hele jaar (sport)activiteiten georganiseerd voor zowel volwassenen als kinderen. U kunt zowel zwemmen in de rivier als in et zwembad op de camping zelf. Op deze camping zult u met het hele gezin een geweldige vakantie hebben!

Kamperen in Karinthië

In Ossiach kunt u zowel actief bezig zijn, als ultiem relaxen. In de gemeente vindt u gezellige cafés, winkels en restaurants, en dat in een prachtig berglandschap. U vindt u ook mooie architectuur en elk jaar wordt er het zomerfestival van Ossiach georganiseerd. In en rond de Ossiach rivier kunt u diverse sporten beoefenen. U kunt klimmen in het speciaal aangelegde klimwoud, hiken, fietsen en wandelen. En dat allemaal in een prachtige, natuurrijke omgeving.

Overige information van deze accommodatie

Wellness Seecamping Parth
Oostenrijk Karinthië Feldkirchen Ossiach
Duits, Engels, Frans, Italiaans
gehele jaar geopend

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe