Algemene gegevens

Staanplaatsen: 110
Huuraccommodaties: 24

Vakantiecentrum Le Roptai

Vakantiecentrum Le Roptai is gunstig gelegen op de zuidhelling van een beboste heuvel aan de rand van de Belgische Ardennen. Het gebied is glooiend, met valleien en riviertjes. Prachtig natuurschoon is afgewisseld met pittoreske Waalse dorpjes en stadjes waar veel te doen is. Voor een kort verblijf kunt u kiezen te komen met een eigen kampeermiddel, zoals een caravan of tent, maar er is ook de mogelijkheid om een accommodatie te huren. De kampeerplaatsen bevinden zich op diverse velden en zelfs kamperen in het bos is mogelijk. Het hele jaar door zijn er kamphuisjes, stacaravans, Noorse blokhutten en safaritenten te huur.

Vodatent safaritenten 6p

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden.

We hebben een aantal opties voor Vodatent Camping Le Roptai voor je op een rijtje gezet:

Vodatent Camping Le Roptai

België Wallonië Namen Ave-et-Auffe

Rue du Roptai 34, 5580 Ave-et-Auffe

+31 (0)186 820 996
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.