Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66

Camping De Hof van Eeden

Camping De Hof van Eeden is een kleine en rustige camping direct gelegen aan de Kagerplassen in Zuid-Holland. Op de camping kun je 6-persoonssafaritenten van Vodatent huren. De kinderen kunnen lekker spelen op de trampoline, op het sportveld of tijdens een potje jeu-de-boules. Op het water kan je allerlei watersporten beoefenen: vissen, kanoën en varen. De camping heeft een jachthaven met aanlegsteiger.

Safaritent 6 personen

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden.

We hebben een aantal opties voor Vodatent Camping De Hof van Eeden voor je op een rijtje gezet:

66

Vodatent Camping De Hof van Eeden

Nederland Zuid-Holland Warmond

Hellegatspolder 2, 2361 NA Warmond

+31 (0)186 820 996

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.