Village Vacances Chanteduc in is een fraaie kindvriendelijke natuurcamping in de bergen in Rhône-Alpes.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 12

Village Vacances Chanteduc

Village Vacances Chanteduc in is een fraaie kindvriendelijke natuurcamping in de bergen in Rhône-Alpes. De camping bevindt zich in de streek Drôme. Het kampeerterrein heeft 25 kampeerplaatsen en verhuurt 12 huuraccommodaties, zoals camperplaatsen, chalets en kampeerplaatsen. Village Vacances Chanteduc verwelkomt je voor een rustieke natuurvakantie in een groene omgeving, die perfect is voor rust, ontspanning en buiten zijn.

Rust en ontspanning op Village Vacances Chanteduc

Na een hele dag de mooiste landschappen in de omgeving te hebben verkend, kun je op Village Vacances Chanteduc gebruik maken van animatie, en het zwembad. Kamperen op deze natuurcamping is ideaal voor fietsliefhebbers, natuurliefhebbers en bergliefhebbers. Neem je hond mee, want op deze natuurcamping zijn honden toegestaan.

Natuurkamperen in de Drôme

Een natuurvakantie op Village Vacances Chanteduc vormt de perfecte basis voor het verkennen van het gevarieerde landschap, de flora en fauna van dit prachtige gebied in Frankrijk. Vlakbij de rustieke camping kun je grotten bezoeken, kanoën, klimmen, mountainbiken en wandelen.

Village Vacances Chanteduc

Frankrijk Rhône-Alpes Drôme

Hameau Le Pontillard, 26310 Beaurières

+33 4 75 21 46 59
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.