Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 180

Vakantiepark Miggelenberg

Vakantiepark Miggelenberg is een schitterend vakantiepark in het Gelderse Hoenderloo. Op het vakantiepark is van alles te doen voor jong en oud. Zo is er een dierenweide, verschillende speeltuinen, een sportveld en een minigolfbaan. Daarnaast is er ook een Beauty Center waar je helemaal tot rust kunt komen. Op het terrein is een restaurant, een bar en een snackbar waar je terecht kunt voor een hapje of een drankje. Op het vakantiepark staan verschillende bungalows die geschikt zijn voor 2-18 personen. Ook uw trouwe viervoeter is hier van harte welkom. Er is op het vakantiepark zelfs gedacht aan een hondentoilet. Vanaf het vakantiepark kun je zo de natuur van Gelderland inlopen.

De omgeving van vakantiepark Miggelenberg

In de omgeving van vakantiepark Miggelenberg is genoeg te doen. Zo zijn de Veluwse bossen om de hoek. Hier kan jong en oud zich heerlijk vermaken. Ga wandelen in de natuur met het hele gezin of doe een fietstocht. Een aanrader is om een mountainbike te huren en een mountainbike route te rijden. De Veluwezoom is ook zeker een aanrader om te ontdekken. Wil je liever wat cultuur snuiven? Apeldoorn en Arnhem zijn om de hoek en zijn heerlijke steden om te winkelen of bezienswaardigheden te bewonderen. Leuke musea in Hoenderloo zijn het Museum Vliegbasis Deelen en het Jachthuis Sint Hubertus.

 

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Miggelenberg voor je op een rijtje gezet:

180

Vakantiepark Miggelenberg

Nederland Gelderland Apeldoorn Hoenderloo

Miggelenbergweg 65, 7351 BP Hoenderloo

+31553781251
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.