Meer foto's

Tendi Camping de l’Olivigne

Tendi Camping de l’Olivigne is een kleine glamping, waar ze volop bezig zijn met het milieu. Zo vind je er een milieuvriendelijk zwembad en vind je er alle rust en ruimte. De Tendi Luxe safaritenten met badkamer staan op ruime plekken die worden omringd door wijnranken. Op de camping kun je een zwembad vinden en is er een kleine winkel met bar, waar je allerlei lokale wijnen kunt kopen en uitproberen. Ook is er een fijne speeltuin en wordt er in de zomer een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd.

Geniet van de wijngaarden en olijfbomen

Tendi Camping de l’Olivigne bevindt zich in het departement Aude, op slechts 35 kilometer van de Middellandse zee. De streek Minervois, waar de camping in ligt, wordt gekenmerkt door uitgestrekte wijngaarden en rijen olijfbomen. Je kunt er prachtig wandelen en fietsen en onderweg kom je leuke stadjes tegen. Zo moet je zeker een kijkje nemen bij de historische stadjes Narbonne en Béziers.

Overige information van deze accommodatie

Boek Tendi Camping de l’Olivigne:

Tendi Camping de l’Olivigne
Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Bize-Minervois

Ancien Chemin de Montouliers – Chemin de Saint-Michel, 11120 Bize-Minervois

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe