Algemene gegevens

Staanplaatsen: 178
Huuraccommodaties: 110

Strrandpark Vlugtenburg

Ben je op zoek naar een gezellige familiecamping op loopafstand van het strand? Strandpark Vlugtenburg in het Zuid-Hollandse ’s Gravenzande is een heerlijke camping voor een strandvakantie. De middelgrote camping heeft zo’n 180 staanplaatsen en 110 huuraccommodaties. Je kunt hier overnachten in een chalet of in een pipowagen op het strand. De camping ligt op 500 meter lopen van de Noordzeekust. Hier kun je heerlijk uitwaaien en genieten van de vergezichten. Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen en is er ook voor de kinderen genoeg te doen. Zo is er babyclub en een kinderclub op de camping, is er een volleybalveld en kun je ook fietsen huren. Daarnaast zijn er ook diverse speeltoestellen waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven.

De omgeving van ’s Gravenzande

In de omgeving van Strandpark Vlugentenburg is er genoeg te doen. Zo kun je er in de omgeving heerlijk fietsen over de verschillende duinpaden. Daarnaast kun je natuurlijk op een warme zomerdag genieten op het zandstrand. Wil je liever een dagje weg? Breng dan een bezoekje aan een van de stadjes in de buurt, zoals ’s Gravenzande of Naaldwijk. Maar ook de grotere steden zijn in de buurt. Den Haag en Rotterdam liggen beiden op ongeveer 30 minuten rijden van de camping. Daarnaast is er ook in het nabijgelegen Hoek van Holland van alles te beleven. Zo kun je het Keringshuis bezoeken, waar je van alles leert over de Maeslantkering. Ook het Atlantikwall-Museum in Hoek van Holland is een bezoekje waard.

We hebben een aantal opties voor Strandpark Vlugtenburg voor je op een rijtje gezet:

Strandpark Vlugtenburg

Nederland Zuid-Holland

‘T Louwtje 10, 2691 KR ‘s-Gravenzande

+31 (0)174-412420
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.