Algemene gegevens

Recreatiepark Westerkwartier

Recreatiepark Westerkwartier is een gezellige middelgrote familiecamping met recreatieplas gelegen in Niebert, Groningen. Op de camping kun je safaritenten met privé toilet voor 4 of 6 personen van Vodatent huren. De kids vermaken zich op het springkussen, in de indoorspeelruimte of tijdens een potje tafeltennis. Op een warme zomerdag kun je zwemmen in de recreatieplas of het buitenzwembad. Het animatieteam organiseert leuke activiteiten voor jong en oud. Een lekkere hap kun je afhalen bij de snackbar.

Safaritent 6 personen incl. toilet

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een inductie kookplaat. Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Verder is in deze tent een toilet aanwezig. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden.

Safaritent 4 personen incl. sanitair

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een inductie koopplaat. Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. De badkamer is uitgerust met een toilet, wastafel en een douche. Verder zijn er in de tent twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staat één stapelbed.

We hebben een aantal opties voor Safaritent - Recreatiepark Westerkwartier voor je op een rijtje gezet:

Safaritent – Recreatiepark Westerkwartier

Nederland Groningen Westerkwartier Niebert

Roordaweg 3a, 9365 PN Niebert

+31 (0)186 820 996

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.