Algemene gegevens

Vodatent Camping Eefting

Camping Eefting is een kleinschalige boerderijcamping met safaritenten gelegen in Friesland. Op de camping kun je een 4-persoons of 6-persoons safaritent huren. De glamping-tenten zijn van alle gemakken voorzien. De 4-persoons safaritent heeft een leef oppervlakte van 25 m², twee slaapkamers, een verrijdbare keuken en een ruim terras met luifel. De 6-persoons safaritent heeft een leef oppervlakte van 40m², 2 slaapkamers, een verrijdbare keuken en een ruim terras met luifel. Op de camping is genoeg te doen. Er is een leuke speeltuin, trampoline, tafelvoetbaltafel, skelterverhuur en je kunt er paardrijden. Ook is het mogelijk om paardrijlessen te nemen. Overige voorzieningen: oplaadpunt elektrische fietsen, Wi-Fi (gratis) en wasserette.

Friesland ontdekken

Een camping in Friesland is de ideale uitvalsbasis om de provinciehoofdstad Leeuwarden met zijn grachten, monumenten en winkelstraten te ontdekken. Het is een van de best bewaarde geheimen van Nederland! De wadden zijn een uniek natuurlandschap dat bij eb en vloed volledig is getransformeerd. Bezoek ook de pittoreske Elfsteden of ga aan boord van de veerboot naar de Waddeneilanden. Lonely Planet had goede redenen om de provincie Friesland nummer 3 op de lijst van verborgen pareltjes in Europa te zetten! Als natuurliefhebber is een verblijf op een camping in Friesland perfect. Friesland biedt een zeer gevarieerd landschap en heeft in totaal 6 prachtige natuurgebieden. Een daarvan is het Natuurgebied Drents-Friese Wold Nationaal Park. Dit is tevens ook een van de grootste bos- en natuurgebieden van ons land en een ideaal gebied voor rustzoekers. Ontdek de uitgestrekte bossen, heide, vennen, en duinen. Een ander mooi natuurgebied is het Nationaal Park Alde Feanen. Het 4.000 hectare grote laagveenmoeras ligt in de driehoek tussen Heerenveen, Drachten, en Leeuwarden. Het is een afwisselend landschap bestaande uit meren, veenplassen, petgaten, rietlanden, en moerasbossen. Door de landschappelijke variatie heeft het natuurpark ook een grote diversiteit aan planten en dieren.

We hebben een aantal opties voor Safaritent - Camping Eefting voor je op een rijtje gezet:

Safaritent – Camping Eefting

Nederland Friesland Rohel

Meerweg 15, 8507 CB Rohel

+31 (0)186 820 996

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.