Camping De Waterbuffelfarm

Camping De Waterbuffelfarm is een rustige boerderijcamping met 4-persoonssafaritenten gelegen op het platteland van Overijssel. De camping is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar oud. Op de boerderij kun je een rondleiding krijgen en de buffels voeren. Bij het winkeltje kun je lekkere streekproducten proeven en kopen.

Safaritent 4 personen

De safaritent is geschikt voor 6 personen en is sfeervol ingericht. De tent heeft een leef oppervlakte van 40 vierkante meter en is van alle gemakken voorzien. Het keukenblok met kookplaat staat op wieltjes, zodat je ook buiten kunt koken. Verder heeft de keuken een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent kun je twee slaapkamers vinden. Beide slaapkamers beschikken over een comfortabel tweepersoonsbed.

Ontdek Overijssel, Friesland en Drenthe

De camping ligt in het dorpje Oldemarkt in provincie Overijssel, vlakbij de grens met Friesland en Drenthe. In de omgeving kun je veel mooie natuurgebieden vinden, zoals het Nationaal Park Weerribben-Wieden (22 km) en het Nationaal Park Dwingelderveld (48 km). Maar er zijn ook veel leuke dorpjes en steden die je kunt bezoeken tijdens je vakantie. Ontdek Heerenveel (31 km), Meppel (28 km) en Steenwijk (14 km).

Overige information van deze accommodatie

Boek Safaritent – Camping De Waterbuffelfarm eenvoudig bij:

Safaritent – Camping De Waterbuffelfarm
Nederland Overijssel Oldemarkt

Hareweg 6a, 8375 GB Oldemarkt

+31 (0)186 820 996

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe