Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 380 m

Safaritent in de Bourgogne

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden.

Vakantie in de Bourgogne bij Château de Satenot

Het Château de Satenot ligt midden in de Bourgogne, net buiten het natuurpark Parc Naturel Régional du Morvan. Vanaf ons prachtige landgoed kunt u mooie wandelingen maken of u er op uit gaan met één van onze E-bikes, die wij voor u verhuren. Maar ook voor een dagje uit kunt u in de omgeving prima terecht. We hebben er alvast een paar voor u uitgezocht. Bibracte Mont Beuvray, opgravingen van de Kelten (41km), in de sporen van Galliërs en Romeinen in de Bourgogne. Ternant (4km), een klein dorpje op loopafstand van Château de Satenot waar u in het kerkje de “Triptique” kunt bekijken. Divertiparc in Toulon sur Aurroux (30km). Een park waar u en uw kinderen kunnen genieten van de natuur, avontuur en amusement.

We hebben een aantal opties voor Safaritent - Camping Château de Satenot (Bourgogne) voor je op een rijtje gezet:

Safaritent – Camping Château de Satenot (Bourgogne)

Frankrijk Bourgogne Nièvre Ternant

Lieu-Dit Grand Satenot, 58250 Ternant

+31 (0)186 820 996
Duits, Engels, Frans, Nederlands
mei - half september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.