Accommodaties & reserveren

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 2 ha

Rives Nature

Rives Nature in Sixt-sur-Aff is een natuurcamping gelegen aan de oevers van een rivier te midden van de natuur in de Ille-et-Vilaine in Bretagne. Een ideale camping als u houdt van kunst en natuur. De kampeerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk. Het kampeerterrein is begroeid met gras en de plekken liggen in de buurt van de visrijke rivier. U kunt kiezen voor een plaats met een elektriciteitsaansluiting. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast traditioneel kamperen kunt u ook uniek overnachten in een woonwagen, huisje, ingerichte tent of een design cottage. Het sanitair is energiezuinig met een familieruimte voor gezinnen met baby’s en mindervaliden. In de wasserette vindt u een wasmachine en droger. Er is een bar en een campingwinkel. Op de camping kunt u een hengeltje uitgooien in de rivier en naar hartelust vissen vangen. In de herfst kunt u champignons zoeken onder begeleiding van een gids. In de zomermaanden biedt Rives Nature gratis toegang tot het zwembad La Gacilly. Verder vindt u op de camping gezelschapsspellen, boeken en een barbecueplaats waar u andere campinggasten kunt ontmoeten.

Natuurcamping in Bretagne

Doe mee aan een van de artistieke workshops op Rives Nature zoals pottenbakken, vuurworkshop en muziek maken. Er zijn mooie festivals in de buurt te bezoeken waaronder het Festival des Arts in mei en het Festival Photo ‘Peuples et Nature’, het grootste openlucht fotofestival van Frankrijk. Bezoek de dichtsbijzijnde stranden Damgan, Kervoyal en Pénerf en geniet van het water. Ook kan men hier voetvissen.

Voor de beschikbaarheid & actuele prijzen van Rives Nature ga je naar onze partners.

Rives Nature

Frankrijk Bretagne Ille-et-Vilaine Sixt-sur-Aff

Le Clos Sérot, rouet de la Gacilly, 35550 Sixt-sur-Aff

0033 (0)2 99 08 26 46
Engels, Frans
april - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.