Algemene gegevens

Staanplaatsen: 230
Huuraccommodaties: 84
Kampeerterrein: 43 ha

RCN Vakantiepark Zeewolde

RCN Vakantiepark Zeewolde ligt aan het Veluwemeer in Zuid-Flevoland, waar het beste van twee werelden samenkomt. Een combinatie van bos en strand maakt vakantiepark Zeewolde een unieke thuishaven voor alle leeftijden. Dankzij de ligging in het midden van Nederland zijn interessante bezienswaardigheden, leuke steden en andere mogelijkheden voor dagjes uit nooit ver weg.
De camping heeft een recreatieteam, een waar waterspeelparadijs en een overdekt zwembad, een speeltuin, diverse sportvelden en een escape room. Ook verhuurt de camping waterfietsen en ligt er een mountainbikeroute in de omgeving.

Ontdek het Veluwemeer

Tijdens een vakantie aan het Veluwemeer komt u optimaal tot rust. Het landschap is absoluut mooi, met twee natuurgebieden en één uitgestrekt groen gebied. In de omgeving van de camping kunt u tevens diverse sportieve activiteiten ondernemen; kanovaren, mountainbiken, golfen en zelfs meedoen in een Escape room. Rondom de camping worden diverse activiteiten georganiseerd en de leukste evenementen zijn nooit ver weg!

RCN Vakantiepark Zeewolde

Nederland Flevoland Zeewolde

Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde

+31 365 221 246
Duits, Engels, Frans, Nederlands
gehele jaar geopend

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.