Algemene gegevens

Staanplaatsen: 125
Kampeerterrein: 36 ha

Natuurcamping De Hoogte

Op de charme camping Natuurcamping De Hoogte in Eesveen in de Provincie Overijssel staat kamperen gelijk aan vrijheid, rust en ruimte voor jong en oud, gezinnen, maar ook voor de rustzoeker. De camping biedt 10 verschillende typen kampeervelden, verspreid over 36 hectare. Een heerlijk vennetje om in te zwemmen. Elke dag trakteren de vogels u op een fantastisch zangconcert en verrassen reeën u met een bezoek. De nachten zijn hier nog echt donker. Geniet aan het eind van de dag lekker met een boek en een goed glas wijn voor de tent in de laatste zonnestralen. Op Natuurcamping De Hoogte kunt u genieten van een heerlijke ontspannen kampeervakantie.

Kamperen op de flanken van Woldberg

Natuurcamping de Hoogte bevindt zich op de flanken van de Woldberg in de Kop van Overijssel. Een mooie glooiende bosrijke omgeving naast Landgoed Heerlijkheid De Eese. De camping combineert ruimte en rust in een zeer afwisselend landschap met de uitgebreide mogelijkheden van de omliggende natuurgebieden. Weerribben- Wieden, Dwingelderveld, Drents-Friese Wold. Elke dag kunt u opnieuw een ander gebied ontdekken door aanwezigheid van vele fiets- en wandelroutes. Met de kinderen een bootje huren om het bijzondere Giethoorn te ontdekken, ook wel het Venetië van het noorden genoemd.

We hebben de beste opties voor Natuurcamping De Hoogte voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €18 €18 per nacht
Extra persoon €2 €2 €2 per dag
Kind €2 €2 €2 per dag
Trekkershut 4 personen €40 €40 €40 per dag
  • Kampeerplaatsen o.b.v. 2 personen met tent of caravan.
  • Auto bij de plek 2,00. Auto op de parkeerplaats gratis.
  • Elektriciteit 2,50 per dag.
  • Kinderen onder 1 jaar gratis.
  • Honden niet toegestaan

Natuurcamping De Hoogte

Nederland Overijssel Eesveen

Van Karnebeeklaan 2d, 8347 WB Eesveen

0654621432
Duits, Engels, Nederlands
begin april tot oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.