Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25

Natuurcamping De Boerderij

Natuurcamping De Boerderij is een gezellige camping in de provincie Utrecht. Ruime kampeerplekken met goede sanitair en een plekje kunnen uitkiezen naar behoefte van de klant. Ouderen of gezinnen met oudere kinderen kunnen genieten van uitzicht over de polder. Gezinnen met jonge kinderen kunnen genieten van een omheinde boomgaard met speelgoedmogelijkheden binnen bereik. Traptrekkers, skelters meerdere speelplaatsen en trampolines zorgen voor veel vermaak voor de kinderen. Speelgoed mag ook bij tent/caravan meegenomen worden. Er zijn picknicktafels en koelkasten beschikbaar en er is gratis wifi en gratis vuurkorfhout. Het boerenbedrijf is geheel in functie en ook zeker mooi om een geboorte van een kalfje mee te maken. Kalveren mogen geborsteld worden en er mag eventueel meegeholpen worden met het voederen van de dieren of de koeien uit de weide halen. Eigen dieren mag u ook meebrengen. Honden dienen wel aangelijnd te blijven. Er kan een boer(in)diploma behaald worden en ketelpakken/overalls zijn te huur. In de zomer worden er leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd.

Geniet van de groene omgeving

Natuurcamping De Boerderij ligt midden in de groene natuur en wordt omringd door weides en bossen. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Daarnaast ligt de camping ook aan de oevers van een klein riviertje en is het mogelijk om kano’s te huren en de rivier te verkennen.

We hebben een aantal opties voor Natuurcamping De Boerderij voor je op een rijtje gezet:

Natuurcamping De Boerderij

Nederland Utrecht Oudewater Snelrewaard

Zuid-Linschoterzandweg 15, 3425 EM Snelrewaard

+31 (0)3 48 42 11 99
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.