Algemene gegevens

Staanplaatsen: 750
Huuraccommodaties: 4

Naturcampingplatz Ückeritz Am Strand

Naturcampingplatz Ückeritz Am Strand is een gezellige familiecamping gelegen aan de Oostzee. De camping ligt direct aan het strand, waar je kunt genieten van lange stranddagen. Daarnaast vind je er meerdere speeltuinen waar de kinderen zich kunnen uitleven. De camping organiseert allerlei activiteiten zoals een uitgebreid animatieprogramma. De camping beschikt over een campingwinkel en een kleine markt, waar je allerlei benodigdheden kunt kopen.

Geniet van de prachtige omgeving

Naturcampingplatz ückeritz Am Strand ligt in Ückeritz, een resort aan de Baltische Zee, een van de grootste en mooiste op het eiland Usedom. De camping ligt direct achter het kustbeschermingsbos, om zo te zeggen tussen het bos en de zee. De uitgestrektheid van de camping maakt het mogelijk voor zowel gezinnen met kinderen en rustzoekers om een geweldige vakantie door te brengen aan de Oostzee.

We hebben een aantal opties voor Naturcampingplatz Ückeritz Am Strand voor je op een rijtje gezet:

Naturcampingplatz Ückeritz Am Strand

Duitsland Mecklenburg-Voor-Pommeren Vorpommern-Greifswald

Auf dem Campingplatz 1, 17459 Ückeritz

+493837520923
Duits, Engels

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.