Camping Pieterom

Camping Pieterom is een rustige minicamping met kampeerplaatsen, trekkerstent en een huurcaravan gelegen op het platteland van Sleen, Drenthe. De kleine camping heeft 29 kampeerplaatsen en 3 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zij ruim en liggen verspreid op een groot veld. De kinderen kunnen een kijkje nemen bij de boerderijdieren of vrij spelen op het kampeerterrein. In de zomer kun je deelnemen aan de barbecue avond op de camping. Verder is er een wasserette en fietsverhuur.

Vakantie in Drenthe

Op loopafstand van de camping kun je een supermarkt vinden voor de dagelijkse boodschappen. Leuke en authentieke dorpjes om te bezoeken tijdens je verblijf in Drenthe zijn Dwingeloo, Havelte, Norg en Rolde. De provinciehoofdstad Assen is ideaal voor een dagje shoppen. Een bezoek aan de hunebedden mag zeker niet ontbreken. Met in totaal 54 hunebedden verspreid over de provincie is er altijd wel een in de buurt van je camping te vinden. Andere bezienswaardigheden die je niet mag missen wanneer u op vakantie bent in Drenthe is een bezoek aan Westerbork. Hier kunt u de overblijfselen van het concentratiekamp Westerbork bezichtigen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Minicamping Pieterom:

Minicamping Pieterom
Nederland Drenthe Sleen

Zetelveenweg 4, 7841 BP Sleen (Nederland)

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe